Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблeм: показа се ключ и код 156 2.5 V6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблeм: показа се ключ и код 156 2.5 V6

става дума за 156 2.5 в6 свтна ключето и надпис код помагаите,свети 30 мин. и се оправи,следкато ме закачи един приятел да ме тегли след 100 м изгасна,какъв може да е проблема
    Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS

Имобилайзера.....зачисти клеми и контакти.....или дай едни пари да ти го махнат.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

егг

сега бях при един пич в красна поляна наско се казва,свали компа и каза че била сложна защото е с голям мотор и по трудно става,трябва да му я оставя за 1 ден и ще стане,струва около 100лв
      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS

Comment

Първоначално публикувано от RASI Покажи съобщение
        сега бях при един пич в красна поляна наско се казва,свали компа и каза че била сложна защото е с голям мотор и по трудно става,трябва да му я оставя за 1 ден и ще стане,струва около 100лв
        Малко ти е наговорил глупости,работата се оправя лесно,но се изискват малко нинджа умения,кутииката на имото се намира над бушонното табло отляво на волана,но се бърка отзад,трябва да се стегнат пиновете на куплунга на антената,и всичко се оправя

П.С.Ако искаш да го махаш,свържи се с Алексиус от форума,той се занимава от доста години с тези неща,ето ти тел:0887 344 244
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

zsdgdg

евала ти правим MURY
          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS

Comment

Working...
          X